zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Korpschef spreekt nieuwe agenten toe: “Dien de samenleving met integriteit”

lees ook ...

Ongeval eist leven van bromfietser op Bomaweg

Een tragisch ongeval heeft het leven geëist van een bromfietser in de late uren op de Bomaweg bij Leiding 16. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. Volgens verklaringen van de autobestuurder aa...

Op maandag 22 april 2024 zijn 282 rekruten op de Politieacademie in Suriname beëdigd tot Buitengewoon Agent Van Politie (BAVP). De korpsleiding feliciteerde de nieuwe Buitengewoon Agenten Van Politie en benadrukte het belang van professionaliteit en integriteit in hun werk.

De korpschef, Bryan Isaacs, gaf aan dat het van essentieel belang is dat de agenten representatief en professioneel voor de dag komen en de samenleving op een dienstbare manier bedienen. Hij waarschuwde hen ook om niet toe te geven aan corruptie of het plegen van criminele handelingen. “Think before you act”, benadrukte hij.

De beëdiging markeert een nieuwe fase in het werk van deze rekruten, die nu de verantwoordelijkheid dragen om de wet te handhaven en de veiligheid van de gemeenschap te waarborgen.

Voorafgaand aan de beëdiging werden de nieuwe agenten toegesproken door verschillende hoogwaardigheidsbekleders. Naast de korpschef waren verder aanwezig de voorzitter van de Surinaamse Politiebond, inspecteur van politie 1e klasse Poetini Atompai, vertegenwoordiger van de minister van Justitie & Politie, de directeur operationele diensten van het ministerie van Justitie & Politie mr. Biswadath Somai, en de procureur-generaal mr. Garcia Paragsingh.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKorpschef spreekt nieuwe agenten toe: "Dien de samenleving met integriteit"