dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
5
(2)

Korpschef Prade eervol ontheven uit functie

lees ook ...

ABOP misbruikt ministerie van Grondzaken voor partijbelang

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, die in Nickerie was met zijn politieke partij ABOP, pleitte ervoor dat het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) alle Nickerianen helpt uit de problemen di...

Korpschef Roberto Prade heeft op 04 januari 2022 een gesprek gehad met de minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi en op 05 januari 2022 was er een gesprek met president Chandrikapersad Santokhi, de minister van Justitie en Politie en de minister van Financiën en Planning, Armand Achaibersing over zijn ontheffing.

De scheidende korpschef gaf aan dat hij de regering alle ruimte geeft voor uitvoering van de geplande reorganisatie. Verder heeft korpschef Prade aangekondigd een schrijven te zullen richten waarbij hij aangeeft zijn functie ter beschikking te stellen. Dit is geaccepteerd en gaat per 25 januari in.

Ondertussen zal de regering werken aan een managementteam voor het leiden van het korps. Er zal in elk geval geen beleidsvacuüm ontstaan. De korpschef zal tot de laatste datum van zijn aanstelling zijn werkzaamheden normaal vervullen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKorpschef Prade eervol ontheven uit functie