donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
4.7
(3)

Korpschef Prade: “Dit is een vermoedelijke afrekening”

lees ook ...

President Santokhi spreekt over de Jeugd

CARICOM- voorzitter, Chandrikapersad Santokhi, heeft op vrijdag 12 augustus 2022 in het kader van de Internationale dag van de Jeugd, een woord gericht tot de mede CARICOM burgers. Hij gaf aan dat ...

“Dit is en vermoedelijke afrekening,” concludeert korpschef Roberto Prade in verband met de vondst van drie verkoolde lijken in een afgebrand voertuig. Volgens de korpschef wijzen alle aanwijzingen in deze zaak die richting uit. Hoewel de politiechef niet kan uitweiden over details gaf hij aan dat het gaat om drie mannen tussen de 25 en 40 jaar.

De manier waarop men te werk is gegaan wijst uit op een afrekening. Verder zei hij dat elke moord een impact heeft op de rechtsorde. De politie gaat de daders achterna om ze voor het gerecht te krijgen, zodat ze hun verdiende straf krijgen. Volgens Prade zal het niet al te lang duren, voordat de daders in de kraag zijn gevat. Zo komt er dan ook enige rust in de samenleving.

Verder zei de korpschef dat de rechtshandhaving is geschonden, maar dat die niet onder druk staat. Ondanks deze spraakmakende situatie benadrukt Prade dat in vergelijking met de overige landen in de regio, Suriname tot een van de veiligste landen gerekend kan worden.

Aan de Noordpolderdam, tussen Leiding 8 en 7A, zijn zondag drie verkoolde lijken aangetroffen. Een lichaam was op de achterbank en twee andere werden aangetroffen in de laadbak. Een lichaam had schotverwondingen en een ander was duidelijk gekneveld aan handen en voeten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKorpschef Prade: “Dit is een vermoedelijke afrekening”