woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(1)

Korpschef en SPB-bestuur benadrukken samenwerking voor arbeidsrust bij KPS

lees ook ...

President Santokhi verwelkomd met militair eerbetoon bij aan...

President Chandrikapersad Santokhi, is met een presidentiële delegatie gearriveerd in de Chinese hoofdstad Beijing voor een staatsbezoek op uitnodiging van de Chinese regering. Het gezelschap, inclusi...

Op woensdag 13 maart 2024 vond het eerste overleg plaats tussen de nieuwe korpsleiding van het Korps Politie Suriname (KPS) en het dagelijks bestuur van de Surinaamse Politie Bond (SPB). Tijdens dit overleg bracht waarnemend korpschef Bryan Isaacs zijn condoleances over aan de SPB voor het verlies van hun penningmeester, die tevens waarnemend hoofd was van de afdeling Financieel en Comptabele Zaken (FCB). Er werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis.

Het eerste overleg diende als een formele kennismaking tussen de nieuwe korpsleiding en het SPB-bestuur. De korpschef benadrukte het belang van de SPB als een van de belangrijkste partners en de gezamenlijke verantwoordelijkheid om arbeidsrust te waarborgen om de dienstverlening aan de samenleving optimaal te houden. Tevens zijn er afspraken gemaakt over de regelmatige overlegmomenten tussen beide partijen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKorpschef en SPB-bestuur benadrukken samenwerking voor arbeidsrust bij KPS