dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Korpschef en bevelhebber vastberaden om veiligheidsgevoel samenleving te verbeteren

lees ook ...

Nieuwe koolwaterstoffenvondst door Petronas in Surinaams zee...

Petronas Suriname E&P (Petronas) heeft een belangrijke koolwaterstoffenvondst gedaan met de Fusaea-1 exploratieput in Blok 52 in het Surinaams zeegebied. De Fusaea-1 put, die succesvol werd geboor...

Op zaterdag 27 april 2024 hebben de politiekorpschef, hoofdcommissaris van politie Bryan Isaacs, en de Bevelhebber van het Nationaal Leger, kolonel Werner Kioe A Sen, zich georiënteerd bij de medewerkers die belast zijn met de coördinatie en aansturing van Operatie Zero Tolerance. Deze operatie heeft tot doel het veiligheidsgevoel van de samenleving te verhogen en verdachten die worden opgespoord, in te rekenen.

De politie- en legerbaas hebben het Coördinatie Team (CT) van het KPS bezocht. Vervolgens hebben zij het Joint Operations Centrum (JOC) van het Nationaal Leger bezocht. Zowel het CT als het JOC hebben de resultaten van Operatie Zero Tolerance besproken.

De korpschef en de bevelhebber waren ingenomen met de resultaten en hebben de eenheden gecomplimenteerd en geïnstrueerd om keihard door te gaan met de handhaving van de veiligheid. Zij hebben zich ook georiënteerd tijdens de praktische uitvoering van de werkzaamheden, waarbij de medewerkers een hart onder de riem werden gestoken voor het goede werk dat ze verrichten om de veiligheid van de samenleving te waarborgen.

De operaties die gaande zijn in het binnenland zullen worden aangescherpt, waarbij strakker zal worden opgetreden. Zowel de Korpschef als de Bevelhebber doen een dringende oproep aan de samenleving om een bijdrage te leveren aan de handhaving van de veiligheid door informatie over ongeregeldheden en/of strafbare feiten te delen met het Command Center via 115, de Tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKorpschef en bevelhebber vastberaden om veiligheidsgevoel samenleving te verbeteren