maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
0
(0)

Korps Politie Suriname stelt donatie first lady op prijs

lees ook ...

Geen ontheffing voor invoer auto’s onder bouwjaar 2014

Er zal geen ontheffing meer worden verleend om auto’s onder bouwjaar 2014 in te voeren in Suriname. Dit wordt bekendgemaakt door het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische...

First lady Mellisa Santokhi heeft vandaag 5000 mondkapjes en 1000 handsanitizers geschonken aan het Korps Politie Suriname (KPS). De Covid-19-pandemie treft ons allen, zo ook het KPS. Hoofdinspecteur Eshita Hunte, tevens hoofd van het secretariaat van het Covid-19 Coördinatie Team, nam namens het KPS de donatie in ontvangst.

“Gezien de stijgende Covid-gevallen de afgelopen weken en ook omdat de first lady het harde werk dat door het KPS verricht wordt in deze situatie ziet, heeft zij gemeend deze donatie te doen”, zei Gene Sampono, die namens de presidentsvrouw de geste overhandigde. Hiernaast moet volgens first lady Santokhi het KPS beschermd blijven. Zij heeft de harde werkers binnen het korps altijd in gedachten en bedankt hen voor hun inzet.

Hoofdinspecteur Hunte is ingenomen met de geste en bedankte de first lady namens het korps. “Ik ben blij dat er erkenning is voor het harde werk dat het KPS verricht, soms onder nog zwaardere omstandigheden. Het is niet altijd even gemakkelijk, maar we blijven gemotiveerd en we gaan door.”

De politie opereert landelijk en heeft in de afgelopen tijd ook te maken gehad met Covid besmette collega’s. “Dat heeft zeker invloed gehad op de bedrijfsvoering. We zijn daarom blij met deze donatie en we geven u de garantie dat het goed gebruikt zal worden.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKorps Politie Suriname stelt donatie first lady op prijs