zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Koopkrachtversterking uitbetaald bij PCS

lees ook ...

Presenident ondersteunt plan nieuwe international luchthaven...

President Chanrikapersad Santohki heeft zal het opzetten van een international luchthaven in de buurt van Paramaribo ondersteunen. Dit heeft hij aangegeven tijdens de opening van de international Mall...

De staking van de bond van medewerkers bij het Psychiatrisch Centrum, Suriname (PCS), die sinds 6 juli werd aangekondigd is opgeheven, omdat de koopkrachtversterking is uitbetaald. Het personeel heeft SRD. 2.500 ontvangen over de maanden mei en juni.

 In het afgelopen weekend zijn er werkzaamheden verricht om te komen tot de uitbetaling van het afgesproken bedrag. De minister en de directie hebben alles gedaan om het zover te krijgen. Men wilde vrijdag uitbetalen, maar de banken moesten zaken nog verwerken, waardoor men uiteindelijk pas vandaag kon beschikken over het geld.

Nu de medewerkers hun geld hebben ontvangen, is de staking opgeheven, en is het werk hervat. Het Psychiatrisch Centrum Suriname is de enige geestelijke instelling in Suriname, die zorg biedt aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen.

Bron Foto: Facebook

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKoopkrachtversterking uitbetaald bij PCS