donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Koopkrachtversterking uitbetaald bij PCS

lees ook ...

President Santokhi bemoedigt Cubaanse studenten

President Chandrikapersad Santokhi heeft tijdens zijn bezoek aan Cuba een grote groep Surinaamse studenten die daar studeren, aangemoedigd om te blijven streven naar het beste en steeds door te zetten...

De staking van de bond van medewerkers bij het Psychiatrisch Centrum, Suriname (PCS), die sinds 6 juli werd aangekondigd is opgeheven, omdat de koopkrachtversterking is uitbetaald. Het personeel heeft SRD. 2.500 ontvangen over de maanden mei en juni.

 In het afgelopen weekend zijn er werkzaamheden verricht om te komen tot de uitbetaling van het afgesproken bedrag. De minister en de directie hebben alles gedaan om het zover te krijgen. Men wilde vrijdag uitbetalen, maar de banken moesten zaken nog verwerken, waardoor men uiteindelijk pas vandaag kon beschikken over het geld.

Nu de medewerkers hun geld hebben ontvangen, is de staking opgeheven, en is het werk hervat. Het Psychiatrisch Centrum Suriname is de enige geestelijke instelling in Suriname, die zorg biedt aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen.

Bron Foto: Facebook

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKoopkrachtversterking uitbetaald bij PCS