dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Koninklijke Afrikaanse delegatie prijst vicepresident Brunswijk en zijn leiderschap

lees ook ...

Regering biedt 10% loonsverhoging per 1 juli 2024: COL eist ...

De Confederatie van Organisaties van Landsdienaren (COL) heeft een eis van 50% loonsverhoging bij de regering neergelegd. Daarnaast verlangt de organisatie de incorporatie van de koopkrachtversterking...

Een delegatie van Afrikaanse royals bracht op maandag 10 juli 2023 een bezoek aan het Kabinet van Vicepresident Ronnie Brunswijk, waarbij ze lovende woorden uitspraken. “Alle koningen van Afrika bidden voor u en moge de goede Heer u zegenen”, zeiden ze.

De Koninklijke gasten gaven aan dat Brunswijk de gekozen leider is om de Afro-Surinamers samen te brengen en hen naar grote hoogten te leiden. “Dit zal zeker een uitdagende taak zijn, maar met geloof en gebed zal alles op zijn plaats vallen. De tijd is aangebroken om samen te bundelen.”

Ze benadrukten dat de keuze voor Brunswijk niet zomaar is gemaakt. Zijn achtergrond en de vele sociale activiteiten naast zijn dagelijkse werkzaamheden zijn grondig bestudeerd. Volgens hen heeft God een plan voor iedereen en heeft Hij ervoor gezorgd dat Brunswijk tot koning gekroond mocht worden.

De delegatie prees de warmte en gastvrijheid van Suriname. Ze zeiden dat Brunswijk op dezelfde weg kan blijven voortgaan, omdat deze waarschijnlijk de juiste is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKoninklijke Afrikaanse delegatie prijst vicepresident Brunswijk en zijn leiderschap