woensdag 29 november 2023
25.5 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

Koningin Elizabeth van Engeland is 96 geworden op 21 april

lees ook ...

Presidentiële werkgroep start huis-aan-huis onderzoek in Flo...

De presidentiële werkgroep Wijken in Ontwikkeling (WIO) is van plan binnenkort te beginnen met een wetenschappelijk buurtonderzoek in Flora B en de omliggende gebieden. Het hoofddoel is het verzamelen...

Gisteren is de Britse koningin Elizabeth 96 jaar geworden. Ook dit jaar was er een verjaardagsportret naar de normen van de royals. Ze poseerde tussen haar pony’s Bybeck Katie en Bybeck Nightingale. Deze foto werd de vorige maand genomen op het terrein van Windsor Castle. Volgens de traditie mag de verjaardag van de koningin pas op de tweede zaterdag van juni groots gevierd worden.

Queen Elizabeth mag nu na twee jaar eindelijk weer even in familiekring toegezongen worden. Het volk werd getrakteerd met een foto van The Royal Family via Instagram. Ook een foto van de tweejarige Elizabeth uit 1928 werd gedeeld met het volk.

‘Toen nog prinses Elizabeth, ze was de oudste dochter van de hertog en hertogin van York en er werd nooit verwacht dat ze koningin zou worden. Haar leven veranderde in 1936 toen haar oom, koning Edward VIII afstand deed van de troon, haar vader koning George VI werd en de jonge prinses de vermoedelijke erfgenaam werd’, staat erbij vermeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKoningin Elizabeth van Engeland is 96 geworden op 21 april