woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
3.7
(3)

Koersen omlaag: CBvS deelt driemaal daags koersen via website en sociale media

lees ook ...

Nieuwe verkeerslichten verhogen veiligheid op Surinaamse weg...

Het verkeerslicht op het kruispunt van de J.A. Pengelstraat en de Gemenelandsweg is opnieuw operationeel. Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) benadrukte tijdens de heringebruikname op di...

De Centrale Bank van Suriname publiceert driemaal per dag wisselkoersen op haar website, zoals aangegeven op haar sociale mediakanaal. De bank benadrukt dat zij de wisselkoersen niet langer vaststelt. Sinds 7 juni 2021 worden de wisselkoersen bepaald door de vrije markt op basis van vraag en aanbod. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze koersen niet langer worden vastgesteld door de Centrale Bank.

Dit beleid betekent dat de wisselkoersen worden bepaald door de dynamiek van de markt, waarbij vraag en aanbod de prijzen bepalen. De Centrale Bank geeft deze informatie door aan het publiek via haar officiële kanalen, waaronder haar website en sociale media, om transparantie en duidelijkheid te bieden over de actuele wisselkoersen.

Dit beleid houdt in dat de wisselkoersen worden bepaald door de marktdynamiek, waarbij vraag en aanbod de prijzen beïnvloeden. De Centrale Bank verstrekt deze informatie aan het publiek via haar officiële kanalen, waaronder haar website en sociale media, om transparantie en duidelijkheid te bieden over de actuele wisselkoersen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKoersen omlaag: CBvS deelt driemaal daags koersen via website en sociale media