Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

KLM zet boeiing in om passagiers in Suriname over te vliegen

Geplaatst

op

KLM gestrande reizigers

Een KLM vlucht is vandaag dinsdag 17 maart 2020 naar Suriname gevlogen om gestrande passagiers over te vliegen. Er zullen twee extra vluchten worden uitgevoerd; namelijk op dinsdag 17 en woensdag 18 maart 2020.

De gestrande passagiers zullen vervoerd worden naar Amsterdam samen met gestrande passagiers van KL714 die eerder deze maand gestrand waren. Het bedrijf maakt verder bekend dat voor de periode na 22 maart 2020 de vliegmaatschappij alle terugkerende passagiers terug te vliegen naar Amsterdam.

Het vliegschema ziet er als volgt uit:

Dinsdag 17 maart – KL714 Check in 14:15 – 17:00, geplande vertrektijd 19:15
Woensdag 18 maart – KL714 Check in 14:15 – 17:00, geplande vertrektijd 19:15
Donderdag 19 maart – KL714 Check in 14:15 – 17:00, geplande vertrektijd 19:15
Vrijdag 20 maart – KL714 Check in 14:15 – 17:00, geplande vertrektijd 19:15
Zaterdag 21 maart – KL714 Check in 14:15 – 17:00, geplande vertrektijd 19:15
Zondag 22 maart- KL714 Check in 14:15 – 17:00, geplande vertrektijd 19:15

13 Reacties

13
Reageer op dit artikel

1000
Carolijn

KLM je bent goed. Jr bent geweldig.dank je wel want ik wil naar huis naar mevkinderen. Ik hou van Suriname. Maar nu wil ik wel naar me huis in Nederland.

Phiph

Moet SLM geen mensen ophalen dan? Tui of helpt KLM zijn broeders in deze moeilijke tijden.

Mike

Hoe zit het met passagiers uit Nederland die met Suriname Airways naar Suriname zijn gevlogen ?

Tahira

Blijf in Suriname. Daar is geen Corona virus. Blijf daar. Hier zitten we opgesloten om het niet te krijgen. Mensen gaan dood. Als ik nu in Suriname was zou ik daar blijven. virussen ze maken de koude landen kapot en ze weten het niet. Wat de oplossing is. Blijf lekker in Suriname.

Riek

Graag meer informatie na 22maart wordt het normaal gevlogen klm ? Er wordt meerdere nieuws verspreidt door Surinamse media dat het 22maart de laatste vlucht is .aub graag meer ware informatie van klm.

Claudia

Zou de media KLM aan de tand kunnen voelen wat er na 22 gebeurd. ?

Roseval e v van Eyk

Degene die 3 mei terug moeten hoe gaat dat.

Sharita

Zijn er mensen hier die ook terug moeten naar Nederland. Hoe hebben jullie het geregeld. Krijg er de zenuwen van. Het strest me. Ben benieuwd wat jullie doen?

Jeffrey

Bedankt KLM, dat ik ook als staff personeel gisteren mee mocht vliegen. HET WAS EEN GEWELDIGE VIRUS VRIJVLUCHT.

A.Pello

Wat gebeurt er met ons die in juni moeten vertrekken

A.Pello

Ik heb ticket voor juni,wat nu?

Marianne

Weet iemand als je geld terug kan krijgen. Ticket geld.me gezin bestaat uit 4. We hebben geen vakantie genoten. 3200 waren de 4 tickets. Huis gehuurd 600 euro. 3800 euro ben ik kwijt. Heeft iemand zijn geld terug gekregen?

Raya

Hoe zit het met de geplande vluchten die na 22 maart t/m 28 maart zouden vertrekken vanuit Su naar Nederland? Daar hoor en lees ik niks over in het nieuws?? Klm word er nog gevlogen na morgen?!!Advertentie

Suriname

Elias: alleen Staatsolie kan beslissen over aardolie gerelateerde aangelegenheden

Geplaatst

op

Naamloos 4

“Alleen Staatsolie kan beslissen over aardolie gerelateerde aangelegenheden. Dat is bij wet geregeld,” zegt Staatsolie-directeur Rudolf Elias. In gesprek met het Nationaal Informatie Instituut ontkracht hij geruchten als zouden er momenteel plannen zijn om de olievoorraden in blok 58 in het Surinaamse kustgebied te verkopen. “De samenleving hoeft zich niet druk te maken over onze olievoorraden. Onze olievoorraden zijn veilig bij Staatsolie. Er is geen enkele behoefte op dit moment om met iemand daarover zaken te doen.”

De bedrijfsleider zegt dat ontzettend veel partijen over de gehele wereld geïnteresseerd zijn in de olievoorraden in het Surinaamse kustgebied, “maar bij Staatsolie vinden zij nul ingang als het gaat om blok 58. We praten niet over blok 58. Wij praten niet eens over het verkopen of partijen die geïnteresseerd zijn”, benadrukt de directeur.

Directeur Elias zegt vervolgens dat er vanuit de wereld ook grote interesse is voor het gebied dat ligt tussen blok 58 en Tamabaredjo. “Daarvoor gaan wij een transparante bieding houden op het moment dat we voldoende informatie hebben.” Hij benadrukt dat President Desiré Bouterse en de President-Commissaris van Staatsolie het eens zijn met de plannen van de Surinaamse oliemaatschappij. De Staatsolie-topman zegt dat recent nog aan een bedrijf is aangegeven dat er niet over blok 58 wordt gesproken. “Over andere gebieden mogen zij meedoen aan een transparante bieding die mogelijk aan het einde van dit jaar zal volgen.”

Lees verder

Suriname

Surinaams alcoholbedrijf schenkt handsanitizers aan Volksgezondheid

Geplaatst

op

1.000 Flessen Handsanitizer Voor Volkgezondheid. Foto Nii

Suriname Alcoholic Beverages (SAB) heeft aan het ministerie van Volksgezondheid een donatie gedaan van haar nieuwste product ‘Handpalm’. Het gaat om een handsanitizer, die binnenkort op de markt wordt gebracht.

In verband met de bestrijding van de COVID-19-pandemie, mocht minister Antoine Elias van Volksgezondheid 1.000 handsanitizers in ontvangst nemen. Deze zijn overhandigd door SAB-directeur Steven Ma Ajong, meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Volgens de SAB-directeur wil het bedrijf als nationale producent tijdens deze COVID-19-pandemie, ook een bijdrage leveren. Daarom is ervoor gekozen om handsanitizers te ontwikkelen, die voor 70 procent uit alcohol bestaan.

Verder gaf hij aan, dat de schenking slechts een eerste aanzet is. Samen met andere bedrijven zal worden nagegaan hoe er kan worden ingespeeld op de behoefte aan handsanitizers.  Hij vindt dat, ook na de COVID-19-pandemie, handsanitizers van cruciaal belang zullen zijn.

Minister Elias is het Surinaamse alcoholbedrijf heel dankbaar voor de geste. “Ik mag u ten zeerste prijzen. In moeilijke tijden creatief en innovatief bezig zijn”, zei de minister.  De bewindsman was onder de indruk dat een eigen Surinaams bedrijf dat gericht is op het produceren van alcohol, tijdens deze COVID-19-pandemie overgaat tot het produceren van handsanitizers.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen