zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
5
(1)

KLM sluit kantoor in Paramaribo

lees ook ...

OGA plant 125.000 bomen in alle districten met uitzondering ...

Het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) van het ministerie van Openbare Werken heeft het ambitieuze project ‘Planting One Million Trees in 5 Years’ gelanceerd. President Chandrikapersad Sa...

De Koninklijke Luchtvaartmaatschappij (KLM) heeft het kantoor aan de Hofstraat in Paramaribo niet meer nodig voor de dienstverlening. Het ticketing- en reserveringskantoor op dit adres sluit op 31 mei aanstaande.  Reisbureaupartners van het bedrijf in Suriname zullen de dienstverlening vervolgen waar nodig. Ook de website van de KLM en het telefoonnummer zal de klant van dienst zijn.

In een persbericht gaf het bedrijf de reden te kennen. “Reden hiervoor is dat we wereldwijd, ook in Suriname, een sterk teruglopend aantal bezoekers van dergelijke verkooppunten zien”. Ook heeft men in hetzelfde bericht “oprechte waardering” uitgesproken aan de trouwe klanten in Suriname voor hun jarenlange “onvoorwaardelijke steun”.

In het bericht wordt benadrukt dat het vluchtschema ongewijzigd blijft. Men blijft de zes vluchten per week op de mid-Atlantische route handhaven, ondanks terugloop van het aantal bezoekers op het kantoor. Sandyiya Kanhai, de Country Sales Manager voor Suriname en Guyana blijft garant voor de service.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKLM sluit kantoor in Paramaribo