woensdag 17 juli 2024
24 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
0
(0)

Kleuter liet leven op jaardag

lees ook ...

Leden CHS en OKB beëdigd door president Santokhi

Op basis van grondwettelijke bevoegdheid zijn leden en plaatsvervangende leden van het Centraal Hoofdstembureau (CHS) en het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) beëdigd op het presidentieel paleis, door pr...

Een kleuter werd in verband met haar vijfde verjaardag naar het zwembad gebracht, samen met andere kinderen en familieleden. De vader van het kind verliet het gezelschap op een gegeven moment om eten te kopen. Het kind werd gelaten onder de hoede van het oudste kind. Bij terugkeer werd hij onaangenaam verrast met een tafereel, waarbij zijn kind bewusteloos was en werd geanimeerd.

De politie kreeg op die dag melding van het geval, en deed de locatie aan. L.T, de jarige werd in die toestand gebracht naar de spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, en kwam terecht op de afdeling Intensive Care.

Het bleek dat zij op een gegeven moment, bewusteloos werd gevonden in het zwembad. Omstanders vertelden de vader, dat het kind op een gegeven moment op de bodem van het zwembad lag. Het kind liet in de avond van haar verjaardag, 8 augustus het leven in het ziekenhuis.

Ondertussen is het ontzielde lichaam van het kind, L.T afgestaan door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Bron: www.sun.com

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKleuter liet leven op jaardag