Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Kleinlandbouwer bezorgd over drugsexporten vanuit Suriname

Geplaatst

op

door

Fulltime landbouwer Marcel Alimoenadi, uit het district Saramacca, is bezorgd over de export van drugs in groenten en fruit vanuit Suriname. Door deze handeling van sommige exporteurs wordt het land in een kwaad daglicht geplaatst. Het gevolg hiervan is dat het erop lijkt alsof alle groenten- en fruithandelaren zich schuldig maken aan het smokkelen van drugs. Van de overheid vraagt de kleinlandbouwer aandacht voor dit probleem.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Surinder

zo . drugs is gif . dan bij groente die ik misschien hier in nl koop dat met drugs in verscheept. deze regering gaat criminaliteitscijfers tonen een dag dat ze het hard bestrijden. voel jij je veilig op straat of in je huis? beantwoord de vraag. en als jij je veilig voelt.. komt dat wij samen criminaliteit moeten aanvechten en laten zien wie de baas is in het land en in je huis .. en je producten zal je beter aan de man brengen met minder minder minder criminelen

Otto

meneer. hopelijk hoort men wat hij zegt. ergens heeft hij een punt. sinds jaar en dag word er gesmokkeld. en de kleine boeren hebben het moeilijk. ze willen ook gun oost snel kwijt. maar als drugs i groente en fruit word gevonden dan ben je bij voorbaat verdacht in het buitenland alles uit su word bijna dubbel gecheckt. groente fruit.Advertentie

Suriname

“ Alles gebeurde in een fractie van een seconde”

Geplaatst

op

door

“ Na de klap zijn we gelijk uit de bak van de militairen truck gestapt. We hebben ons gehaast naar het personen voertuig maar de mensen waren al overleden. Alles ging heel snel. Geen beweging van de twee volwassenen. Slechts de kinderen die op de achterbnak van de auto zaten vertoonden teken van leven.” Dit is een reactie van een militair die in de bak van de militairen truck zat die gisteren middag betrokken was bij een aanrijding met dodelijke afloop.


Gisteren heeft zich aan de Kennedyweg ter hoogte van de Coropinabrug een aanrijding voorgedaan met 2 verkeersdoden. Door deze verkeersdoden staat de verkeersbarometer thans op 36. Volgens ooggetuigen was er een daftruck die inhaalde en als gevolgd daarvan kwamen de witte auto waarin de slachtoffers zaten en het militair voertuig in botsing.  Bij dit ongeval zijn drie mensen naar de SEH vervoerd. Het gaat bij deze om een militair en twee kinderen.

Kort na het ongeval kwamen er enkele familieleden van de man die ook is overleden aan. Zijn familie was bij een begravenis te Vierkinderen toen ze vernamen dat een familielid van hen  betrokken was bij de aanrijding. Het militairen voertuig kwam van Brokopondo en vervoerde militairen naar de stad die op detachering waren terwijl het koppel dat de geest gaf samen met hun kinderen wat quality time door brachten.

Lees verder

Suriname

Hew A Kee belooft versterking banden Suriname Servië

Geplaatst

op

door

Gardelito Hew A Kee, de niet residerende ambassadeur voor Suriname in Servië heeft op dinsdag 25 juni 2019 zijn geloofsbrieven overhandigd aan de president van de republiek Servië, Aleksander Vucic. In totaal zijn er van 16 ambassadeurs geloofsbrieven ontvangen.

Hew A Kee zegt zich in te zetten voor de versteviging van de handel tussen Suriname en Servie en beloofde zich ook sterk te zullen maken voor de toerisme.

Ambassadeur Hew A Kee is op 10 april door president Desiré Delano Bouterse beëdigd. Hij is reeds geruime tijd betrokken bij projecten tussen de beide landen.

Lees verder

Meest gelezen

X