Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Klachten na onaangekondigde sluiting ID Loket CBB

Geplaatst

op

door

Wie gisteren een identiteitskaart moest maken of vernieuwen kon niet geholpen worden door het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) aan de Jagernath Lachmonstraat. Het loket werd gesloten, de gordijnen dichtgetrokken en er werd een A4 opgehangen met het opschrift: LOKET GESLOTEN!! A TAPU!!, CLOSED!!.

Mensen klaagden dat ze dit nu voor de zoveelste te horen kregen, dat er geen fatsoenlijke mededeling werd gedaan, dat er geen verontschuldiging en ook geen reden werd gegeven voor het sluiten van het loket.

De leiding van het CBB betreurt de gang van zaken. De bevoorrading van o.a. materiaal en inkt wordt, vanwege beperkte middelen, zodanig aangevuld dat het voldoende is voor de gemiddelde dagproductie van ID-kaarten. Het kan echter voorkomen dat het, gedurende een bepaalde periode of aantal dagen, drukker is dan normaal waardoor de afdeling sneller door haar dag voorraad heen is. Dat is woensdag ook het geval geweest.

Inmiddels is de voorraad aangevuld en is er weer voldoende materiaal ter beschikking. Men kan dus weer terecht bij de afdeling ID-kaarten voor het laten maken en/of vernieuwen van een identiteitskaart. Het CBB benadrukt dat zij er alles aan doet om de dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren en biedt zijn verontschuldigingen aan voor het ongemak.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: Afscheid overleden kinderen door brand in Suriname

Geplaatst

op

door
Afscheid kinderen brand Suriname
Lees verder

Suriname

Politie beboet 38 buschauffeurs en trekt 25 vergunningen in

Geplaatst

op

door

Politieambtenaren van de afdeling Algemene Surveillance Dienst hebben in samenwerking met ambtenaren van de afdeling Transport van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) verbaliserend opgetreden tegen buschauffeurs. Tijdens deze controle zijn 38 buschauffeurs beboet voor onder andere rijden op zodanige wijze, waardoor zij het verkeer nodeloos belemmerden en in gevaar brachten. Er zijn 25 lijnbusvergunningen ingetrokken, omdat de vergunninghouders zich niet hebben gehouden aan de voorwaarden.

Dertien buschauffeurs hebben gereden zonder een vergunning, terwijl één heeft gereden met een vervalste chauffeur kaart. De politie roept alle lijnbushouders op, om extra controle uit te oefenen op de buschauffeurs en erop toe te zien dat zij de nodige documenten bij zich hebben. Er zullen maatregelen worden getroffen tegen buschauffeurs die de wettelijke regels niet naleven.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X