vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
5
(2)

Kirpalani Superstore begint drugstore

lees ook ...

Howard Komproe en Ronny Ormskirk binnenkort in Theater Zuidp...

De Line-up is bekend en dat belooft heel veel goeds. Kom lekker op je zondagmiddag genieten van een comedyshow met onder andere kleinkunstenaar en televisiepersoonlijkheid Ruud Smulders, stand-up pion...

Kirpalani’s Super Store aan de Johan Adolf Pengelstraat en de Koningstraat is een drugstore begonnen. De meningen hierover zijn zelfs in medische kringen zeer verdeeld. Directielid Mukesh Dayaldasani geeft te kennen dat het bedrijf beschikt over een vergunning om een drugstore te exploiteren, en dat het beginnen hiermee alleen het geven van antwoord is, op de vraag van de gemeenschap.

Zijn collega Shyam Ganga voegt  toe dat het gaat om bekende medicamenten en medische verbruiksartikelen die worden verkocht in elke andere drugstore. Directielid Naushad Nizrudin benadrukt dat er in haast elke supermarkt paracetamol wordt aangeboden, en gaf ook de kennen  dat er plannen zijn om het assortiment van de drugstore verder uit te breiden.

Floormanager Angelina Sisal maakt duidelijk dat het om medicamenten gaat die toegestaan zijn om ‘over the counter’ verkocht te worden. Volgens haar worden  cliënten in de drugstore, ontvangen  door een ervaren apothekersassistente. Adviezen worden dus gegeven door personeel met kennis van zaken, maar het gaat niet om een  drugstore/apotheek waar er recepten van een arts worden aangeboden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKirpalani Superstore begint drugstore