Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Breaking: Kirpalani stapt op bij CBVS

Geplaatst

op

Vidjai Kirpalani Bouterse Tsang

Vijay Kirpalani, Regeringscommissaris van de Centrale Bank van Suriname (CBvS) is opgestapt bij de Centrale Bank van Suriname (CBvS). Dit bevestigd hij tegenover een bekende medium in Suriname. Officieel heeft de regeringscommissaris het nieuws al meegedeeld aan president Desi Bouterse. Volgens hem heeft het besluit te maken met persoonlijke redenen.

De governor, minister van Financiën en de Raad van Commissarissen van de CBvs is ondertussen al op de hoogte gesteld van het besluit. Deze week zal Kirpalani zijn lopende zaken bij de CBvS afhandelen. – Culturu.com

Foto bron: Archief

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Nieuw

Wat is er weer aan de hand, We hebben juist nu alle sterke mensen nodig om het land vooruit te trekken. uitstappen is nu geen optie. het land heeft je rijk gemaakt en verwacht het land weer iets van je terug. dat zijn de meningen verdeeld over het land.

Dotveba

Wat een kliek Kirpalani was jij dan ook in die bende?Advertentie

Suriname

Edward Belfort :”Bouterse wilt niet van zijn stoel gaan”

Geplaatst

op

Img 6182

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Edward Belfort is ook in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Hij is zeer ontevreden over het verloop van de tellingen daar er nog steeds geen definitieve uitslag wordt gecommuniceerd naar de bevolking toe.

Edward Belfort : “Voor t eerst voor gekomen in Suriname dat dit zo gaat”

Lees verder

Suriname

Ondervoorzitter Abop Martinus Joël : “If yu lassi, dan yu mus mang teki a lassi san yu lassi”

Geplaatst

op

Img 6181

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Ondervoorzitter van ABOP Martinus Joël bevind zich momenteel in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Culturu.com heeft een reactie van hem weten te verkrijgen.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen