zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
3.3
(14)

Kiplekkere president Santokhi voor medisch onderzoek naar Nederland

lees ook ...

Nieuwe verkeerslichten verhogen veiligheid op Surinaamse weg...

Het verkeerslicht op het kruispunt van de J.A. Pengelstraat en de Gemenelandsweg is opnieuw operationeel. Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) benadrukte tijdens de heringebruikname op di...

President Chandrikapersad Santokhi gaat morgen voor medisch onderzoek naar Nederland op advies van zijn medisch team dat uit Surinaamse en buitenlandse artsen bestaat. Zo wordt gemeld. Het doel is om een aanvullend medisch onderzoek te ondergaan op basis van eerder gedane medische screening in Suriname. Er wordt gemeld dat de president in optimale conditie is en over enkele dagen terug zal zijn. 

Het is te hopen dat de president op eigen kosten het medisch onderzoek laat doen in Nederland, want geen enkele Surinaamse burger gaat op staatskosten voor medisch onderzoek naar het buitenland, vooral als die niet ziek is. Verder is het raar dat hoewel de president niet ziek is, hij toch plotseling naar Nederland vertrekt voor medisch onderzoek.

Het kan natuurlijk ook zijn dat hij is opgeroepen zich aan te melden voor onderzoek in de actuele zaak van de grootschalige witwaspraktijken.

 

Ter verduidelijking:

Het is ook ongehoord om maar één dag van tevoren te melden dat de president naar het buitenland vertrekt voor medisch onderzoek, tenzij het om een spoedgeval gaat. Vandaar de twijfel of hij wel voor (spoed)medisch onderzoek weg is, terwijl hij zich in optimale conditie voelt.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

26 REACTIES

26 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKiplekkere president Santokhi voor medisch onderzoek naar Nederland