maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Kindertehuis Eben Haëzer ontvangt levensmiddelen van NDP Saramacca

lees ook ...

Suriname bereidt zich voor op ICAO-audit met internationale ...

Suriname bereidt zich grondig voor op de komende audit in 2024 of 2025 op het gebied van burgerluchtvaart. Het land ontvangt hierbij ondersteuning van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (IC...

Het kindertehuis Eben Haëzer in het district Saramacca heeft goederen gedoneerd gekregen van de afdeling van de Nationale Democratische Partij (NDP). De afdeling onder leiding van assembleelid Jayant Lalbiharie heeft het tehuis bezocht. Het bezoek had als doel om de kinderen te verrassen. Onder het motto ‘De helpende hand bieden’ is er een donatie gedaan van voeding, levensmiddelen, kleding, schoeisel en speelgoed.

In een tijd waar het volk zeer moeilijke en harde tijden doormaakt, hoort de partij de noodkreten en de roep naar hulp, en biedt graag een helpende hand, zegt DNA-lid Lalbihari. De leiding van het tehuis was zeer ingenomen met deze donatie welke zeker een grote hulp is om te voorzien in de dagelijkse behoefte die aanwezig is, zij spraken hun dank uit aan het DNA-lid.

De NDP heeft vaker soortgelijke activiteiten georganiseerd, dus er zullen meer hiervan komen. De NDP-afdeling Saramacca heeft veel meer projecten in de planning en zal, in de nabije toekomst, meer doen in het kader van onderwijs, productiviteit, sport en ontwikkelingsactiviteiten. De afdeling Saramacca heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om districtsbewoners uit te nodigen om actief te participeren en een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van het district.

Lalbiharie bevestigt dat er vele uitdagingen en vraagstukken zijn in het district die hij in samenwerking met de districtsbewoners wil aanpakken. De sociaal maatschappelijke situatie staat primair op zijn lijst daar het kinderen en arme gezinnen negatief treft.

NDP Saramacca hoopt dat door het goede voorbeeld te geven ook andere politieke partijen en organisaties, in het district, het positief gebaar zullen volgen en ook mensen die hulp nodig hebben zullen ondersteunen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKindertehuis Eben Haëzer ontvangt levensmiddelen van NDP Saramacca