vrijdag 31 maart 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
5
(1)

Kinderen worden wegwijs gemaakt in ondernemerschap

lees ook ...

Santokhi supports the Social Army

The motto of the group Social Army, which provided children with a fun day on March 26, 2023, is "Give a little to change a lot." At that event, President Chandrikapersad Santokhi served as the honora...

Emmy Hart, de directeur van stichting Rumas heeft het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J gevraagd om een aantal Jeugdprojecten te ondersteunen. In dit kader heeft de Stichting Productieve Werk Eenheden (SPWE), donderdag een workshop ondernemerschap verzorgd voor 32 jongeren in de leeftijdsklasse van acht tot zestien jaar.

SPWE is een werkarm van het ministerie, en samen met Rumas wil men werken aan het omzetten van talent in ondernemerschap bij kinderen in dit project.

Simone Haridat is projectcoördinator bij de SPWE, en  vindt het een goed initiatief van stichting Rumas om  kinderen op een creatieve manier  ondernemerschap te leren. Volgens haar  heeft de doelgroep door spelen en opdrachten nader kennis gemaakt met de vaardigheden van ondernemerschap. “Ik ben onder de indruk van de creativiteit en het enthousiasme van de kinderen”, zegt zij.

Hart zegt dat er is gekozen voor deze doelgroep, omdat het om creatieve vorming gaat. Stichting Rumas is met meerdere  projecten bezig  en Hart benadrukt dat ook een natraject zal volgen hierop.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKinderen worden wegwijs gemaakt in ondernemerschap