maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Kinderdag in Pet’ondo met men’s cook out

lees ook ...

Samenwerking diensten leidt tot succesvolle Simulatie Resili...

De afsluitende simulatie van het "Building Resilience Project in Vulnerable Communities", dat in februari van start ging, vond plaats op vrijdag 15 september. Tijdens deze simulatie werden de deelneme...

In het dorp Peto-ondo te Moengo zal er in deze vakantie voor de jeugd op 16 september een  kinderdag gehouden worden met daaraan gekoppeld een men’s cook out door Stichting Vooruitgang en Duurzame Ontwikkeling Peto-ondo (Stg VDOP)

Een delegatie van het bestuur van VDOP heeft in dit kader op woensdag 30 augustus een werkbezoek gebracht aan Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk op diens kabinet. De delegatie bestond uit VDOP-bestuursvoorzitter, Ormé Sengwai en de leden Malesa Dewman en Machel Pakosi.

De VP draagt het initiatief een warm hart toe. Hij heeft daarom een geldbedrag gedoneerd. Ook deed hij een beroep op de stichting om de ouders uit te nodigen aandacht te schenken aan de activiteiten van hun kinderen. Duurzame ontwikkeling heeft ook te maken met het versterken van de band binnen het gezin en de familie.

Bij dit bezoek heeft de delegatie een speciaal geborduurde pangi als bedankje overhandigd aan de VP. De bewindsman heeft eerder dit jaar een bigisma dei van de stichting VDOP gefinancierd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKinderdag in Pet'ondo met men's cook out