woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Kinder-surprise producten vernietigd; bevat mogelijk salmonella

lees ook ...

Versterking van defensiesamenwerking tussen Nederland en Sur...

Staatssecretaris van Defensie Gijs Tuinman en minister van Defensie Krishna Mathoera kwamen vanochtend bijeen in Den Haag voor een kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting werd uitgebre...

De Ferrero Kinder-surprise producten, die afkomstig zijn van een terugroepactie, zijn door winkelier Choi vernietigd. Het gaat om 402 stuks van de Kinder-surprise T3 en 47 stuks van de Kinder Choko Bons White. De vernietiging heeft donderdag plaatsgevonden onder toezicht van de Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ).

Eerder deze maand kwam er een melding voor het terugroepen van Kinder-surprise chocolade van de fabrikant Ferrero. Uit voorzorg zijn deze producten uit de markt teruggeroepen vanwege het feit dat deze producten mogelijk salmonella bevatten.

Onderzoek van de afdeling Consumentenzaken van het ministerie van EZ heeft uitgewezen, dat de winkels Choi’s en Sweetheart deze Kinder-surprise chocolade van de fabrikant Ferrero verkopen. Sweetheart zal op een nog te bepalen datum overgaan tot het vernietigen van de teruggeroepen goederen te weten 620 stuks van de Kinder-surprise Eieren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKinder-surprise producten vernietigd; bevat mogelijk salmonella