dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
4
(2)

Kind overleden op Spoedeisende Hulp; Volksgezondheid start onderzoek

lees ook ...

Biza en CBB lanceren burgerzakenmissies in district Brokopon...

Het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) en specifiek het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) kondigen aan dat ze van 24 april tot 13 mei 2024 missies zullen uitvoeren in het district Brokopond...

Het ministerie van Volksgezondheid stelt een onderzoek in naar de  omstandigheden in verband met het overlijden van een kind op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Vanuit de gemeenschap heeft Volksgezondheid informatie gehad en ook van de directie van het ziekenhuis. Daarom is besloten een onderzoek te starten. 

De leiding van het ministerie wil erachter komen welke omstandigheden hebben geleid tot het overlijden. Het team is inmiddels begonnen met het onderzoek en zal zo spoedig mogelijk rapport uitbrengen aan het ministerie.

Het departement garandeert de samenleving dat er tactvol zal worden omgegaan met de resultaten van het onderzoek. Al het nodige zal worden gedaan, welke in het belang is van een objectief en rechtvaardig onderzoek. Aan de nabestaanden wordt sterkte toegewenst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKind overleden op Spoedeisende Hulp; Volksgezondheid start onderzoek