woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
5
(1)

Kanhai krijgt Agnoe op vrije voeten

lees ook ...

President Santokhi naar Caricom-Cuba summit Barbados

President Santokhi is vandaag, 05 december in zijn rol als Caricom-voorzitter afgereisd naar de Caricom-Cuba summit die in Barbados gehouden wordt. Tijdens deze summit zal Cuba haar overzicht prese...

Er is positief gereageerd op het verzoek van raadsman Irvin Kanhai om zijn cliënt Ashween Agnoe voorlopig in vrijheid  te stellen. Hij heeft tweederde van zijn straf al uitgezeten. Kanhai heeft dit desgevraagd bevestigd. Agnoe is zakenpartner van de ex-governor van de Centrale Bank van Suriname Robert van Trikt.

De accountant is tijdens hoger beroep in vrijheid gesteld. Er bestaan nog ernstige bezwaren om zijn partner in vrijheid te stellen.

Rechter Anand Charan heeft ook in overweging genomen dat Agnoe zich voorbeeldig heeft gedragen in de gevangenis. Dit bevestigd Agnoe ook. “Niets doen zat er voor mij niet in”.

Op 7 november gaat de zaak van Robert van Trikt weer voor. Agnoe is verplicht de andere zittingen bij te wonen, en de eerste is op 5 december.  De familie van Robert van Trikt was zeer teleurgesteld. Zijn gezondheid gaat achteruit, welke ook onder de aandacht is gebracht door zijn raadslieden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKanhai krijgt Agnoe op vrije voeten