zondag 2 april 2023
22.8 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
1
(1)

KFC Suriname bestaat sinds 1996, en is 25 jaar

lees ook ...

Narcoticabrigade houdt informatiesessies op scholen

De afdeling Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname verzorgd in samenwerking met de buurtmanagers; bikers en afdeling jeugdzaken informatie sessies op verschillende scholen in stad en district...

Mede-eigenaar van KFC Suriname, Arun Hindori kijkt tevreden terug naar de uitdaging, die hij in 1996 aanging, om partner te worden van Kentucky Fried Chicken in crisistijd. Hij ziet het bedrijf in Suriname als een pionier, waarmee ‘de hele restaurant branche naar een hoger niveau werd getild’. Hindori is zich ook bewust van de inzet van zijn medewerkers die  het 25- jarig bestaan mogelijk hebben gemaakt.

Hij kreeg het idee, toen hij de KFC restaurants meemaakte op Trinidad en Tobago, waar hij vaak vertoefde. Toen er een branche werd opgezet in Guyana wilde hij niet langer wachten.

“Bij de introductie zag je gelijk, dat je de toenmalige Surinaamse industriestandaarden naar een hoger niveau kon tillen, omdat bij KFC alles, waaronder de verpakking, het interieur van het restaurant en de kwaliteitsstandaarden, op internationaal niveau is. De totale branche is naar een hoger niveau getild. De gekoelde ruimte, goede service, professionele verpakkingen, trainingen in klantvriendelijkheid”, legt de mede-eigenaar uit.

Hindori en personeel plukken nu de vruchten van volharding en doorzetting. “Wij hebben het merk KFC zodanig gepositioneerd dat er vandaag zes vestigingen met 250 werknemers staan. We zijn zeer trots dat we toen de stap hebben genomen om KFC in Suriname te introduceren.” De uitbreiding gaat door. Begin 2022 komt er een vestiging op Latour, en er zijn ook plannen met het district Nickerie.

Hindorie prijst de inzet van zijn medewerkers, die dagelijks waken over de kwaliteit en de producten. Directeur Woodly Ashok Ganga van KFC & Pizza Hut onderstreept dat. “Het is niet een baas-werknemers-relatie. We zijn een grote familie en dat is het succes van KFC!” zegt Ganga. “Het is een geweldige ervaring geweest. We zijn blij dat de eigenaars hun bedrijf aan ons hebben toevertrouwd. Op naar nog 25 jaar!”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKFC Suriname bestaat sinds 1996, en is 25 jaar