zondag 4 juni 2023
26.8 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Ketura Margaret Most Valuable Player

lees ook ...

IDO levert tweede groep militaire tuchtrechters af

Het Instituut voor Defensie Opleidingen (IDO) heeft de tweede groep van 21 militaire tuchtrechters afgeleverd. Met het in ontvangst nemen van hun certificaten hebben deze beklaagmeerdere hun kennis en...

Ketura Margaret werd in de Verenigde Staten uitgeroepen tot Most Valuable Player van Florida State College at Jacksonville (FSCJ). Margaret, de jonge Surinaamse Volleybalinternational kreeg woensdag deze onderscheiding, nadat zij vorige week afstudeerde van de school.

“Hard work pays off”, zegt zij. “Ik wist niet dat er een MVP uitgeroepen zou worden”, zegt Margaret, die heel blij is met deze mijlpaal. “Ik ben opgevallen zonder dat ik me er bewust van was.”  Volgens Margaret hadden haar teamgenoten altijd geloof in haar. “Ze reageerden altijd uitbundig als ik scoorde.” Zij vervolgt haar pad als atleet komend schooljaar  bij Lincoln Memorial University in Harrogate, Tennessee. Ze had al eerder te kennen gegeven,  dat het  hard werken wordt om op het veld te staan.

In de VS ziet ze niet vaak  haar landgenoten Sigourney Kamé en Cabriëlla Bouterse vanwege de afstand. Kamé is reeds afgestudeerd en momenteel werkzaam; Bouterse werd onlangs ook MVP bij Ave Maria University, die ze vorig jaar naar haar eerste finale ooit leidde. “We zien elkaar nauwelijks, maar supporten elkaar. Daarnaast hebben we app-contact”, vertelt Margaret.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKetura Margaret Most Valuable Player