maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
5
(1)

Kerstvakantie gaat twee dagen eerder in

lees ook ...

By The Way, hoge prijzen op komst met BTW

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft op donderdag 11 augustus jongstleden aangegeven dat de belasting toegevoegde waarde(BTW) een inflatoir effect zal hebben. Dat wil zeggen da...

Verschillende leerkrachten zijn positief getest op het coronavirus. Daarom is besloten dat de scholen twee dagen eerder zullen sluiten. De laatste schooldag is in plaats van 23 op 21 december. De leiding van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft schoolleiders vandaag hiervan op de hoogte gesteld.

Intussen zijn enkele scholen al dicht en zijn verschillende leerkrachten in quarantaine. Er waren gisteren alleen 22 positieve coronagevallen, waardoor de regering de maatregelen heeft verscherpt. De regering is alert en wil een tweede golf voorkomen, omdat het land de situatie niet zal aankunnen.

De samenscholing is nu teruggebracht naar tien personen. Voor zaterdag en zondag is de avondklok teruggebracht van 21:00 naar 19:00 uur en voor de rest van de week geldt dat niemand tussen 21:00 uur en 05:00 uur over straat mag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKerstvakantie gaat twee dagen eerder in