dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Kerstpottenactie van Leger des Heils

lees ook ...

Krin Tifi project

Vrijdag jongstleden is er een Krin Tifi programma uitgevoerd in de Tandartsen poli van Henderson in Paramaribo-Noord, waarbij 55 burgers voor SRD.200,- een tandheelkundige behandeling konden ondergaan...

Feestelijk werd de kerstpottenactie van het Leger des Heils gelanceerd op het hoofdkwartier aan de Henck Arronstraat en Nw. Nickerie. Het geheel werd opgeluisterd door de politiekapel, zangers en dansgroepen op zaterdag jongstleden. Er zijn altijd mensen in nood, die geholpen zullen worden door de medemens is de boodschap die districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost Ricardo Bhola voorhield.

De kerstpakketten worden op 23 december verstrekt, na registratie op 19 december. Nilesh Bishesar van Qualogy Caribbean, tevens lid van de Rotary Paramaribo Centrum schonk alvast een bedrag van SRD.15.000,-  en riep het bedrijfsleven op  om ook voldoende te geven.

Men streeft wederom naar een bedrag van SRD 350.000,- zodat men minstens het aantal van 1300 pakketten zal kunnen verstrekken. Het aantal van 1500 pakketten zou de organisatie meer voldoening schenken volgens PR-functionaris van het Leger de Heils, Guillermo Demon.

Kerstliedjes afgewisseld met gebeden en prachtige anecdotes beheersten het programma. In 2021 haalde de organisatie SRD 350.000 binnen via de kerstpotten.

De kerstpotten staan met uitzondering van een grote bekende supermarket die dit jaar geen medewerking kan verlenen weer op dezelfde plek. Tot derde week van december is de gemeenschap in de gelegenheid te geven bij Choi’s Supermarkt filialen, de DSB aan de Henck Aronstraat, Hermitagemall, Kirpalani en de Hakrinbank .

De kerstpottenactie duurt tot de derde week van december.  Op 22 december zullen de kerstpakketten in Paramaribo worden verstrekt, gevolgd door Nickerie op 23 december.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKerstpottenactie van Leger des Heils