vrijdag 5 maart 2021
25.6C
Paramaribo
1.1C
Amsterdam
1
(1)

Kerstgebedsdienst in het Presidentieel paleis

lees ook ...

Nieuwe valutaregels deviezencommissie

Om de rust en stabiliteit in Suriname te waarborgen, heeft de Deviezencommissie drie besluiten genomen. Met ingang van 1 maart 2021 moeten exporteurs al hun exportopbrengsten repatriëren naar Surinam...

Op maandag 21 december is er in het Presidentieel Paleis in klein verband een speciale kerst gebedsdienst gehouden. Op uitnodiging van president Chandrikapersad Santokhi hebben kerkleiders van verschillende Christelijke denominaties invulling gegeven aan deze gebedsdienst. Onder de aanwezigen waren first Lady Mellisa Santokhi en Vicepresident Ronny Brunswijk met zijn vrouw Adolfina Cairo.

Pater Esteban Kross belichtte het thema ‘Vertrouwen’. “Er is een onlosmakelijk verband tussen vertrouwen en liefde”, zei hij. “Als je vertrouwen en respect krijgt van de mensen om je heen, ervaar je dat als een concreet teken van liefde.”

Vicepresident Ronny Brunswijk haalde aan dat we bij de geboorte van Jezus Christus niet alleen moeten stilstaan bij feesten, maar moeten beseffen dat God liefde is. “De liefde moet leven in het hart van elk individu om zichtbaar te worden in hoe wij omgaan met elkaar.”

President Santokhi zei dat het kerstlicht de wereld bij elkaar brengt en ons de richting geeft waar wij naar toe moeten gaan. “Niet afwijken van dat licht, dat je naar het pad leidt dat je moet afleggen om dit land te brengen waar alle Surinamers gelukkig kunnen leven. De huidige COVID-19 situatie, zal meer dan ooit van ons leiders eisen, te beslissen hoe we deze kerst moeten doorbrengen met de grote uitbarsting van COVID-19”. Aldus het Staatshoofd, waarbij hij een ieder een gezegende kerst toewenste en de kerkelijke leiders opriep om elke maandag met hem te komen bidden op zijn kabinet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKerstgebedsdienst in het Presidentieel paleis