dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(1)

Kerstfeest op het kabinet van de President

lees ook ...

46 procent Surinaamse vrouwen tussen 15-64 jaar ooit slachto...

In een wereldwijde inspanning om bewustzijn te creëren en actie te ondernemen tegen gendergerelateerd geweld, staan we momenteel stil bij de Sixteen Days of Activism against Gender-based Violence Camp...

President Chandrikapersad Santokhi en zijn echtgenote hebben op donderdag 22 december jongstleden, samen met het personeel van het Kabinet van de President  2022 het kerst feest ingeluid. De viering van het gezegend feest begon met gebed in de achtertuin van het Presidentieel Paleis. Daarna presenteerden enkele personeelsleden zang en muzieknummers onder begeleiding van politie- en leger combo.

Het staatshoofd gaf in zijn toespraak aan dat er in de afgelopen jaren hard is gewerkt op verschillende vlakken. Hij stelde eveneens dat het team versterkt en verbeterd is en dat er dagelijks gewerkt wordt om het leven van elk burger te verbeteren. Alle afdelingen leveren hun bijdrage. President Santokhi sprak ten slotte zijn waardering en dankbaarheid uit aan alle personeelsleden van het Kabinet vanaf de interieurverzorgers tot aan de directie. Zonder inzet van een ieder waren de resultaten niet mogelijk geweest.

Het geheel werd afgesloten met een hartige lunch en gezellig samenzijn met het presidentiëel echtpaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKerstfeest op het kabinet van de President