dinsdag 6 december 2022
24.4 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
3
(2)

Kerstboodschap van de president

lees ook ...

Regeringsbeloften geschreven op water

Bij zijn aantreden beloofde Santokhi dat hij de koers binnen een week omlaag zou brengen en met het IMF zou werken om de economie gezond te maken op zo’n manier dat de bevolking het niet zou voelen. O...

De kerstboodschap die onze president Chandrikapersad Santokhi gisteren op sociale media plaatste. Een beetje laat, maar de inhoud van de kerstboodschap is nooit te laat.

Vrolijk Kerst.
Moge het licht van Kerst over u allen heen schijnen. Kerstmis biedt ons een tijd van bezinning en perspectief. Deze Kerst werpt een extra helder licht op Suriname, omdat we kunnen genieten van de vruchten van onze goede daden en ons harde werk van dit jaar.

Laten wij allen vandaag bidden voor degenen in nood. Laten we allemaal gezond blijven, vooral tijdens deze pandemie. Laten we elkaar kracht geven om diegenen te gedenken die ons dit jaar zijn voorgegaan. Laten we deze Kerst liefde en vrede verspreiden en ons richten op 2022, waarin Suriname terug zal komen uit de diepten van een economische crisis.

Ik dank het Surinaamse volk dat offers heeft gebracht om dit resultaat te bereiken in de vorm van solidariteit. Offers die gepaard gingen met pijn en soms ook woede. Ik geef u de garantie dat deze offers, mede met de zegen van onze Schepper, beloond zullen worden.

De effecten zijn al merkbaar zoals de dalende koersen en de dalende prijzen in sommige supermarkten. Laten we daarom in 2022 nog harder samenwerken, om Suriname weer te laten schitteren.    Blessings, Chan

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKerstboodschap van de president