zondag 4 juni 2023
27.3 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
1
(1)

Kerken verstrekken voedselpakketten

lees ook ...

Grachelle Sluisdom was sworn in

The National Assembly (DNA) has been fully restored. Grachelle Sluisdom, the 11th candidate on the VHP list in Paramaribo for the 2020 elections, has just taken the oath of office and been admitted to...

Christenen hebben in verband met Pasen duizend voedselpakketten gedoneerd aan behoeftigen in Wanica. De districtscommissaris heeft medewerking verleend door een zaal ter beschikking te stellen voor de pakketten. Vrijwilligers van de gemeenten Cama, Eagle Wings, Lob Makandra, Gods liefde en Dian hebben zich ingezet hiervoor onder leiding van Gloria Lie Kwie Sjoe van Stichting Weid Mijn Lammeren.

De pakketten bestonden onder andere uit Spijsolie, thee, rijst, sardien, bruine bonen, erwten en vermicelli, en zijn geheel gratis verstrekt aan de behoeftigen op het commissariaat Wanica aan de Tawajarieweg in het Paasweekend.

Pastor Kenneth Varssenburg deelde de paasboodschap met aan aanwezigen. “Tijdens Pasen gaf God zijn zoon Jezus om mensen in nood te helpen. Zo moeten wij ook om elkaar geven en ons geloof en hoop stellen op God.” Hij benadrukte verder dat Jezus bewogen is over mensen in nood.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKerken verstrekken voedselpakketten