zaterdag 20 april 2024
31 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
1
(1)

Kerken verstrekken voedselpakketten

lees ook ...

Staatsolie/EBS: de woekerwinsten

Staatsolie, ons eigen staatsbedrijf, honderd procent van de Surinamers, hanteert  de wereldmarkt prijs om de ruwe olie aan de EBS te verkopen. Het is tenslotte olie die  komt uit de Surinaamse bodem e...

Christenen hebben in verband met Pasen duizend voedselpakketten gedoneerd aan behoeftigen in Wanica. De districtscommissaris heeft medewerking verleend door een zaal ter beschikking te stellen voor de pakketten. Vrijwilligers van de gemeenten Cama, Eagle Wings, Lob Makandra, Gods liefde en Dian hebben zich ingezet hiervoor onder leiding van Gloria Lie Kwie Sjoe van Stichting Weid Mijn Lammeren.

De pakketten bestonden onder andere uit Spijsolie, thee, rijst, sardien, bruine bonen, erwten en vermicelli, en zijn geheel gratis verstrekt aan de behoeftigen op het commissariaat Wanica aan de Tawajarieweg in het Paasweekend.

Pastor Kenneth Varssenburg deelde de paasboodschap met aan aanwezigen. “Tijdens Pasen gaf God zijn zoon Jezus om mensen in nood te helpen. Zo moeten wij ook om elkaar geven en ons geloof en hoop stellen op God.” Hij benadrukte verder dat Jezus bewogen is over mensen in nood.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKerken verstrekken voedselpakketten