woensdag 17 april 2024
28 C
Paramaribo
5.6 C
Amsterdam
5
(1)

Kenny B onterecht op programma massameeting ABOP

lees ook ...

Suriname zet belangrijke stap naar modern wegbeheer met over...

De Wegenautoriteit van Suriname heeft recent een belangrijke stap gezet richting verbeterd wegbeheer met de ceremoniële overdracht van essentiële ICT-apparatuur voor het Road Asset Management System (...

ABOP en Pertjajah Luhur hebben een massameeting gepland op 7 maart(Pagwadag) in het André Kamperveen Stadion. Op de flyer maakt men gewag van een optreden van Kenny B tijdens deze massameeting. De artiest schrok ervan dat zijn naam op de flyer stond, zonder ooit contact met hem te hebben opgenomen. De Ware Tijd heeft tevergeefs geprobeerd de leiding van ABOP  te bereiken voor een reactie .

Kenny B kreeg ervan te horen toen fans navraag deden. Ook De Ware Tijd heeft contact opgenomen met de artiest om zaken na te trekken. Het bleek  dat Kenny B na een jarenlange muzikale carrière voor het eerst geconfronteerd werd met zijn  naam op programma zonder zijn toestemming.

Op die dag is de voorzitter van de ABOP, Ronnie Brunswijk ook jarig.  “Dat kan helemaal niet. Ik ben in Nederland. Ik kan niet op twee plekken tegelijk zijn, dus kan ik onmogelijk daar zijn. De mensen die mij kennen, weten ook dat ik niet op een politiek gerelateerd event zou optreden,” kregen de fans te horen. De zanger die vanaf november 2022 in Suriname was, keerde in februari terug naar Nederland. Hij en Kater Karma kregen kort geleden twee miljoen views op YouTube voor hun hit ‘Fa un de ya’.

Bron foto: De Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKenny B onterecht op programma massameeting ABOP