maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Kennismakingsbezoek ambassadeur aan voorzitter Nationale Assemblée

lees ook ...

Feestelijke opening van nieuw logeergebouw in Poeketie, Sipa...

Het dorp Poeketie in Sipaliwini verwelkomt met vreugde het nieuwe logeergebouw dat recent in gebruik is genomen. Onder grote publieke belangstelling werd op het naambord onthuld door waarnemend presid...

Op 15 februari 2024 bracht Z.E. Fakri Rodriquez Pinelo, de ambassadeur van de Republiek Cuba, een kennismakingsbezoek aan Marinus Bee MSc. LLB, de voorzitter van De Nationale Assemblée.

Tijdens deze ontmoeting bespraken de ambassadeur en de voorzitter de bilaterale relatie tussen Suriname en Cuba, alsook de recente ontwikkelingen in beide landen. Een van de concrete punten van discussie was het aanbod van Cuba om dit jaar 17 studiebeurzen beschikbaar te stellen voor Surinaamse studenten.

Dit initiatief biedt Surinaamse studenten de mogelijkheid om in Cuba te studeren en zo hun academische en professionele ontwikkeling te bevorderen. Tijdens het bezoek werd ook gesproken over verdere samenwerkingsmogelijkheden op verschillende gebieden, zoals onderwijs, gezondheidszorg en cultuur.

Het kennismakingsbezoek onderstreepte de voortdurende en hechte banden tussen Suriname en Cuba, en benadrukte het belang van verdere samenwerking en uitwisseling tussen beide landen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKennismakingsbezoek ambassadeur aan voorzitter Nationale Assemblée