maandag 15 augustus 2022
23.9 C
Paramaribo
25.8 C
Amsterdam
4
(1)

Kennedystichting Suriname ontvangt busje van Ilonka Elmont

lees ook ...

Verdachte Most Wanted lijst opgepakt

Romieram Khan (42) alias 'Romie', die op de most wanted lijst van de politie voorkwam, is op zaterdag 09 juli door de politie van regio West na bekomen en uitgewerkte informatie aangehouden. Romier...

Eerder deze week heeft de Kennedystichting Suriname een busje gekregen van Fonds Kind & Handicap. De vertegenwoordiger van het fonds in Suriname, Ilonka Elmont, heeft de bus persoonlijk overhandigd.

Fonds Kind & Handicap biedt hulp aan kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Fonds Kind & Handicap krijgt geen subsidie voor haar werk en is volledig afhankelijk van giften. Met uw hulp en donatie spreidt Fonds Kind & Handicap een vangnet voor kinderen die ergens anders geen hulp krijgen.

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de aard van de handicap of beperking. Lichamelijk, verstandelijk, meervoudig of enkelvoudig gehandicapte of chronisch zieke kinderen; allen kunnen op hulp rekenen.

Fonds Kind & Handicap ondersteunt momenteel achttien instellingen en scholen in Suriname. Daarbij wordt geholpen bij de ontwikkeling van het digitaal onderwijs, waarbij er computers, tablets en andere attributen aan scholen worden gedoneerd.

De Kennedy Stichting is een instituut voor dove en slechthorende kinderen. Het busje wordt gebruikt voor de dagelijkse operaties. Momenteel wordt veelal eten rondgebracht bij de kinderen thuis en worden ze ook naar de arts gebracht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKennedystichting Suriname ontvangt busje van Ilonka Elmont