zaterdag 1 april 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Kenki Trustfull schrijft kinderboek

lees ook ...

President Santokhi geeft SRD50.000 voor Pacemaker jonge voet...

Giano Wassenaar, leerling van IMEAO-2 heeft op 30 maart jongstleden, op het Kabinet van de President een donatie ontvangen om de kosten van een medische ingreep bij hem te dekken. Wassenaar kreeg tijd...

Kenki Trustfull lanceert zijn eerste kinderboek ‘Seigi bezoekt de Paramaribo Zoo’ bij The Community Hub te Flora op een interactieve manier. Het is gedaan in samenwerking met de Paramaribo Zoo, die enkele dieren ter beschikking stelde hiervoor. De Schrijver is zijn zoon zeer dankbaar voor het helpen verwezenlijken van deze droom. Het is een kleurboek, waarmee hij onder andere de zoo wil promoten als plek voor het gezin.

“We gingen naar de zoo en het enthousiasme waarmee hij rondliep … ik wist het toen zeker: we gaan een boek schrijven waar Seigi naar de zoo gaat en zijn favoriete dier, een paard, ontmoet”, vertelt de schrijver over het onstaan van het idee.

De kinderen mochten onder begeleiding spelen met echte dieren waaronder cavia’s, wollige langorige konijnen, schildpadden en het bijzondere was zelfs een slang. Zij hebben geknutseld en moesten proberen op hun eigen manier hun favoriete dier uit te beelden. “Ik vond het verhaal echt leuk, want het gaat over dieren en thuis heb ik zelf ook veel dieren: konijnen, schildpadden, papegaaien en een hond”, zegt Faith (12) enthousiast.

De auteur wil met dit boek ook een positieve vaderfiguur neerzetten en vaders stimuleren om een goede band op te bouwen met hun kinderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKenki Trustfull schrijft kinderboek