dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
5
(1)

Keith Johnson is de nieuwe directeur van Republic Bank Suriname

lees ook ...

Commissie geïnstalleerd voor evaluatie Ontslagwet 2018

De Ontslagwet van 2018 zal worden geëvalueerd door de commissie 'Evaluatie Ontslagwet 2018', die onlangs is geïnstalleerd voor een periode van 6 maanden. Minister Steven Mac Andrew van Arbeid Werkgele...

In een persbericht van de Republic Bank is bekendgemaakt dat Keith Johnson is aangesteld als de nieuwe directeur van Republic Bank Suriname. Montague McLeod, heeft na het overlijden van Sean Husain in maart 2020 waargenomen. Nu zal hij weer zijn eigenlijke functie vervullen als Director Corporate Banking.

De bank geeft in een persbericht aan dat Johnson in zijn carriere vaker leiding heeft gegeven. Hij heeft bij deze bank zowel in Greneda als in Guyana gewerkt.  Een Executive Master’s degree in Business Administration aan de University of the West Indies (UWI), Cave Hill Campus heeft hij behaald en een Bachelor of Science in Accountancy aan de universiteit in Guyana. Verder is hij een Associate van de ‘Institute of Canadian Bankers’.

Johnson vindt het een eer, dat hij de kans krijgt om de bank te leiden in deze periode van onstabiliteit. Volgens hem hebben zijn voorgangers een goede basis achtergelaten. “Samen met de ondersteuning van het management en de medewerkers van de bank ben ik van plan om te bouwen op de successen uit het verleden, ten gunste van al onze belanghebbenden”, is de zekerheid die Johnson geeft.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKeith Johnson is de nieuwe directeur van Republic Bank Suriname