woensdag 21 februari 2024
28 C
Paramaribo
9.6 C
Amsterdam
1
(1)

Kater Karma scoort met ‘Kiyoo’

lees ook ...

Minister Steven Mac Andrew start gratis kapper A-vaktraining...

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) heeft het startsein gegeven voor de Kapper A-vaktraining, gericht op huid en haar, als onderdeel van het landelijk trainingsp...

Kater Karma pseudoniem van Regillio Pinas lanceerde zijn eerste succesvolle hit ‘Kiyoo’ voor 2022 op 14 december 2021. “Voor het eerst heb ik met een video binnen een maand één miljoen views op YouTube gehaald en we gaan naar twee miljoen,” zegt de artiest. Hij staat klaar om zijn kennis te delen met andere artiesten.

  “Wat ik doe, kunnen andere artiesten ook. Als je iets wil bereiken moet je offers brengen. Minder klagen en meer gaan werken”, zegt Kater Karma over zijn succes. De pandemie was voor Kater geen spelbreker. Ondanks dat had hij een prachtig muziekjaar. “Ik heb veel songs uitgebracht en ook enkele optredens gedaan in Frans-Guyana, België en Frankrijk.”

Hij werkt keihard door en zijn volgend nummer kunnen wij gauw verwachten.Die ligt klaar om te releasen. “Het wordt een banger met een toffe clip op internationaal niveau”, verzekert hij. Kater Karma ziet geen concurrent in de kleine muziekwereld van Suriname  en is daarom bereid zijn kennis te delen met anderen. “Ik ben ready om vooral informatie te delen met collega-artiesten over hoe je kunt verdienen op het videokanaal YouTube.”

Kater Karma verdient als artiest heel goed. Dit is terug te zien in de kwaliteit van zijn video’s. “Ik stop niet alleen geld maar ook veel energie en tijd erin. En ik ben niet gauw tevreden maar wel dankbaar en weet ook dat het beter kan.” Hij streeft ernaar om met muziek Suriname internationaal op de kaart te plaatsen.

“Er moet altijd een verhaal in zitten. Ik bevind me vaker in de ghetto tussen de mensen. Daar zijn die mooie verhalen te vinden. Het is wel een kunst om ze in je muziek te verwerken,” maakt hij duidelijk over de teksten. Hij maakt  vrouwen bewust groot in zijn songs, om hen een boost te geven. “Ze verdienen het, omdat ze ook heel veel te verduren hebben in het leven.”

Kater Karma  werd door een vriend aangemoedigd in de muziek te gaan. Al gauw brak hij door in de Surinaamse muziekwereld. Zijn vele hits zijn onder andere ‘Love and be loved’, ‘Perfect alleen’ samen met New Style, ‘Queens’, ‘Wrokoman’, ‘Geen stress’ en ‘Lemon’, een duet met de dancehallartiest Jackson Blai. Meestal bezingt  hij de liefde.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKater Karma scoort met 'Kiyoo'