dinsdag 20 februari 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Karim Benzema bedankt op jaardag bij Franse selectie

lees ook ...

15-jarige Chenequa Blomhof ontvangt gulle donaties voor kuns...

Het geld voor de beenprothese van Chenequa Blomhof, het 15-jarige slachtoffer van een verkeersongeval dat zes maanden geleden haar rechterbeen kostte, is binnen. Blomhof was dringend op zoek naar fina...

De 35-jarige Franse international en speler van Real Madrid heeft een dag na de finale van WK2022 en op de dag van zijn jaardag bedankt als international bij de Franse selectie.

De Ballon d’r winnaar die maandag 35 jaar oud geworden is. gaf aan dat hij zijn best heeft gedaan en fouten heeft gemaakt die nodig waren om te zijn waar hij nu is en daar ben ik trots op. Benzema was een hele poos uit de Franse selectie gezet vanwege een sex en omkopingsschandaal, maar werd later vrij gesproken van alle beschuldigingen waar door hij werd opgenomen in de selectie en zelfs mocht uitkomen voor de Franse selectie in Qatar. Helaas sloeg het noodloot toe en moest hij zonder een wedstrijd te hebben gespeeld het trainingskamp van Frankrijk verlaten vanwege een blessure.

Benzema kende een snelle herstel van zijn blessure, maar de medische staf van Frankrijk maakte geen contact meer met hem en in de kleedkamer van Frankrijk werd er nog vaak gesproken over het verleden van Benzema, de reactie van Dembele over een mogelijk terugkomst van Benzema speciaal voor de finale sprak boekdelen.Ondanks de roep van de Franse President om alsnog de finale mee te maken legde Benzema naast zich neer en op maandag volgde het besluit dat hij een punt zet achter zijn interland carriere. Benzema is 97 keer uitgekomen voor de selectie en scoorde 37 doelpunten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSportKarim Benzema bedankt op jaardag bij Franse selectie