zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Kantoren Openbare Werken officieel in gebruik genomen

lees ook ...

Santigron verwelkomt nieuwe hoofdkapitein met traditionele p...

Op vrijdag 5 april 2024 markeerde Santigron een keerpunt in zijn geschiedenis door Glenn Kakai officieel te installeren als de nieuwe hoofdkapitein, in een ceremonie doordrenkt met de rijke tradities ...

Onlangs heeft de officiële opening van enkele kantoren en faciliteiten op het hoofdkantoor van het Ministerie van Openbare Werken (OW) alsook op het OW terrein aan de Duisburglaan plaatsgevonden. Het gaat onder andere om de Bibliotheek, One Stop Window en het PEU-IDB kantoor. De POS-apparaten en het gebouw van de Saramacca Canal Unit (SCU) zijn ook officieel in gebruik genomen.

De Bibliotheek draagt zorg voor het begeleiden van stagiaires en nieuw personeel bij OW. Hier bent u ook terecht voor verschillende boeken over infrastructurele werken. Bij de One Stop Window zijn burgers terecht voor het aanvragen en afhalen van diverse vergunningen.

In deze digitale tijd was het belangrijk voor het ministerie om betalen via een pinpas bij het hoofdkantoor mogelijk te maken. In samenwerking met de Finabank heeft het ministerie dit kunnen realiseren. Het is de bedoeling dat betalen met een pinpas bij alle OW kantoren landelijk mogelijk wordt gemaakt.

Het PEU-IDB kantoor is gehuisvest op het hoofdkantoor van OW, zodat zij de projecten van OW, die worden uitgevoerd via het IDB, beter kunnen uitvoeren.

Ook het SCU-gebouw is officieel in gebruik genomen. Dit gebouw is bedoeld voor het Saramacca Canal Rehabilitation Project en ter huisvesting van de SCU-staf, het project steering committee en stakeholder meetings. De burgerij kan hier ook terecht voor informatie, suggesties en klachten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKantoren Openbare Werken officieel in gebruik genomen