Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Kantoorgebouw verkiezingscommissie in Guyana volledig afgebrand

Geplaatst

op

450

Het kantoorgebouw van de Guyana Elections Commission (Gecom) in First Alley is vandaag volledig afgebrand. Het vermoeden bestaat dat het om brandstichting gaat. De laatste dagen zijn er veel problemen rond de stembusgang in Guyana.

De autoriteiten zijn er nog niet in geslaagd de resultaten van de algemene en regionale verkiezingen van 2 maart officieel bindend te verklaren. Het incident heeft zich in de ochtend uren voorgedaan. Het hoofdbureau van de politie heeft in verklaring aangegeven dat er een explosie gehoord is aan de achterkant van het gebouw. Het onderzoek is nog gaande- Culturu.com

Foto- bron: Starnieuw

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Suriname

Suriname…..Ronnie Brunswijk zal voor het eerst waarnemen als president

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 08 At 00.57.23

Op zaterdagochtend vertrekt President Santokhi richting buurland Guyana en keert zondagmiddag terug.

Een mooie gelegenheid voor het voeren van bilaterale gesprekken. Er zullen namelijk in Guyana, een aantal CarIbische leiders aanwezig zijn voor de bijwoning van de inauguratie van het nieuwe Guyanese staatshoofd.

De Vice-President Ronnie Brunswijk zal dan de scepter zwaaien in Suriname tijdens de afwezigheid van Santokhi. Voor Santokhi zal dit zijn eerste buitenlands optreden zijn. Hij zal worden vergezeld door mevrouw Santokhi en de minister Albert Randin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking. Volgens de President is onder de huidige omstandigheden geen ruimte voor een grote delegatie.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Surinaams gezin aangevallen door Braziliaanse bijen

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 07 At 22.53.48

Te Peperpot in het district Commewijne, was een man op zijn perceel bezig met ontbossing. Er werd gebruik gemaakt van een graafmachine.

Er lagen banden op het terrein waarin Braziliaanse bijen genesteld waren. De man was vergezeld van zijn vrouw en een 6 jarige jongen. Het drietal was zich van geen kwaad bewust. Bij nadering van de plek waar de bijen zich bevonden, werden zij door de zwerm aangevallen.

Gelukkig verkeren de drie buiten levensgevaar.
De brandweer werd ingeschakeld en ook zij werden aangevallen. Doordat de bijen zeer agressief waren, heeft de brandweer gemeend om de bestrijding in de avond voort te zetten.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen