maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(2)

Kansen grijpen: de weg naar doorbraken met God

lees ook ...

ADEKUS studenten bezoeken parlement voor kennismaking met we...

Op maandag 15 april 2024 brachten studenten van de postmasteropleiding Wetgeving van de Anton de Kom Universiteit van Suriname (ADEKUS) een bezoek aan De Nationale Assemblée (DNA). Het hoofddoel van d...

Marlon Hestick, de auteur, heeft enkele exemplaren van zijn boek overhandigd aan Marinus Bee MSc. LL.B., de voorzitter van het parlement. Het boek, getiteld “The Opportunity Lifestyle: Principles for Maximizing Your Breakthroughs from God”, vertelt het opwindende verhaal van een ongelooflijke reis naar succes. Nadat hij een goddelijke boodschap ontving die zei: ‘Kansen zullen altijd in je toekomst zijn’, opende God voortdurend nieuwe deuren voor hemzelf en de leden van zijn kerk. Marlon Hestick is voorganger van de ‘Go Church’ in Vreed-en-Hoop, Guyana.

Het boek biedt een inspirerende kijk op het omarmen van kansen en het maximaliseren van doorbraken in het leven, geleid door goddelijke leiding. Met persoonlijke ervaringen en praktische principes richt Hestick zich op het ontdekken en benutten van mogelijkheden die God voor ons heeft klaargelegd.

Door zijn rol als voorganger en zijn eigen levensverhaal te delen, biedt Hestick waardevolle inzichten en levenslessen die lezers kunnen helpen om hun eigen pad naar succes te vinden. Met een focus op geloof, toewijding en het herkennen van kansen, belicht het boek het belang van vertrouwen op God en het nemen van actie om de kansen te benutten die voor ons liggen.

Met “The Opportunity Lifestyle” biedt Marlon Hestick een krachtige boodschap van hoop, inspiratie en praktische wijsheid voor iedereen die ernaar streeft om Gods leiding te volgen en hun doorbraken in het leven te maximaliseren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKansen grijpen: de weg naar doorbraken met God