vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
5
(1)

Kansarme vrouwen volgen training textiele werkvormen

lees ook ...

President Santokhi geeft SRD50.000 voor Pacemaker jonge voet...

Giano Wassenaar, leerling van IMEAO-2 heeft op 30 maart jongstleden, op het Kabinet van de President een donatie ontvangen om de kosten van een medische ingreep bij hem te dekken. Wassenaar kreeg tijd...

De Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling, SAO heeft een training afgesloten en heeft op woensdag 08 maart certificaten uitgereikt aan 16 kansarme vrouwen, die de vervolgopleiding textiele werkvormen met succes hebben doorlopen.

De training vond plaats in het kader van de implementatie van het gemeen- schapsproject van het Bureau Gemeenschap Project, BGP, in samenwerking met SAO en gefinancierd door het Ministerie van AWJ. President Santokhi, die aanwezig was bij deze uitreiking, gaf aan, dat zijn regering alles in het werk stelt om het land duurzaam te ontwikkelen.

Daarbij wordt ervoor gezorgd dat niemand buiten de boot valt. Aan onder andere de kansarmen wordt zeker extra aandacht besteed, de kansarme vrouwen zijn getraind om onafhankelijk te worden en in hun eigen onderhoud te voorzien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKansarme vrouwen volgen training textiele werkvormen