woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
3
(2)

Kanapé keurt uitspraken VHP-top af

lees ook ...

Een eerbetoon aan de legendarische Trena Yellow Birds

Op donderdag 13 juni ontvingen wij met droefheid het bericht van het overlijden van de geliefde voorzitter en mentor van Sportvereniging Yellow Birds, W. Orlando Renfurm. In Yellow Birds stond hij ...

ABOP-fractieleider is geen voorstander voor het vervangen van ministers in een korte tijd voor de verkiezingen. Nieuwe ministers zullen niet de ruimte hebben om beleid te maken binnen enkele maanden. Dinotha Vorswijk (GBB) moet volgens Santhoki bij de volgende fout opstappen, maar dit vindt hij zinloos, omdat de verkiezingen binnen een aantal maanden een feit zijn.

“Het zou president Chan Santokhi sieren om de daad bij het woord te voegen, om zodoende het vertrouwen van de samenleving wederom te kunnen winnen,” zegt ABOP-fractieleider Obed Kanapé.  Hij is niet te spreken over uitspraken van VHP-fractieleider Asis Gajadien, dat de regering is geschaad door haar coalitiepartner. Gajadien sprak over de ABOP.

In gesprek met Radio ABC stelde de fractieleider dat zijn partij partners niet in problemen heeft gebracht. ABOP wordt volgens hem gezien als zondebok, terwijl middelen niet tijdig beschikbaar zijn gesteld, waardoor projecten niet uitgevoerd konden worden. Het gevolg is de huidige situatie in het land. Volgens hem moet de president zijn regeerteam nu juist beter aansturen om resultaat te boeken in de resterende tijd.

Toch zegt Kanapé dat de regering haar best heeft gedaan de afgelopen jaren. Hij is daarom benieuwd naar het oordeel van de bevolking.

Bron: Suriname Herald

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKanapé keurt uitspraken VHP-top af