maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Kanalen in Saramacca worden handmatig onderhouden

lees ook ...

FIU en KPS bundelen krachten tegen witwassen en georganiseer...

Op vrijdag 19 april 2024 werd een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend tussen de Financial Intelligence Unit (FIU) en het Korps Politie Suriname (KPS). Dit MoU is gericht op het uitwisselen v...

Het landbouwgebied Pomona in het ressort Wayambo te Saramacca heeft bezoek gehad van districtscommisaris mevr. Sherin Bansi-Durga om de werkzaamheden te bezichtigen die drie weken geleden zijn aangevangen door het ministerie van Openbare Werken om de dichtbegroeide lozingen en kanalen op te halen.

Het geheel aan werkzaamheden is afgerond tot het kanaal dat uitmondt via Leiding 6 in het Saramacca kanaal. Voortaan gaat het commissariaat van Saramacca in samenwerking met de boeren en met inschakeling van de medewerkers van de bestuursdienst de kanalen handmatig onderhouden. Dit wordt nu reeds met succes toegepast in het ressort Jarikaba en andere gebieden.

Deze werkmethode levert een enorme besparing op de aanhuur van graafmachines waarbij de besparingen in overleg met de ministeries van OW en LVV anders zullen worden aangewend in het district.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKanalen in Saramacca worden handmatig onderhouden