dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Kaloti Mint House steunt Medische Zending en Wanica Ziekenhuis

lees ook ...

05 december, kinderdag

President Santokhi wenste alle kinderen vandaag 05 december een leuke kinderdag toe met de woorden: "vandaag 05 december, vieren we met ons allen Kinderdag. Een dag waarop alle kinderen extra in de bl...

Kaloti Suriname Mint House heeft de  Medische Zending (MZ) en het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) dinsdag elk met SRD 100.000 ondersteund in de bestrijding van het Covid-19-virus. Het goudraffinaderijbedrijf is van mening dat hij de verantwoordelijkheid heeft om te ondersteunen in het bestrijden van dit virus in de regio, waar hij is gehuisvest.

Deze instanties zijn gekozen, omdat die in het werkgebied zijn van Kaloti Suriname Mint House. Het zijn de districten Wanica en Para. RZW-directeur Jason van Genderen en Maureen van Dijk-Wijngaarde, onderdirecteur Medische Zaken van de MZ, zijn dankbaar voor deze geste in deze erg zware periode. Van Genderen benadrukte dat naast de patiënten, hun families die op bezoek komen veel hebben aan hulp als deze.

De Medische Zending is van plan om in samenwerking met het Surinaams Rode Kruis en de Regionale Gezondheidsdienst dit werkgebied in te gaan en al het mogelijke te doen om de vaccinatiegraad te verhogen. Het doel is om de mensen te bereiken met voorlichting. Dit moet hen overtuigen om de vaccinatie te accepteren. De MZ vond eerder dat het achterland weinig voelde voor inenting.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKaloti Mint House steunt Medische Zending en Wanica Ziekenhuis