vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(1)

Kabinet vicepresident lanceert Covid-19-bewustwordingscampagne

lees ook ...

Etnel: Santokhi Multiple promises, no betterment

Patricia Etnel, assembly member of the National Party Suriname (NPS) does not agree with the annual speech that President Chan Santokhi gave in the National Assembly. Santokhi continues to promise gro...

Ko’w Fet, kom laten wij samen fit zijn, is een bewustwordingscampagne van het Kabinet van de Vicepresident die het personeel bewust moet maken over alles, dat met Covid-19 te maken heeft. Deze bewustwordingscampagne is al geruime tijd aan de gang, maar de officiële launch heeft maandag plaatsgevonden. Een commissie bestaande uit medewerkers van het Kabinet van de Vicepresident zorgt voor de invulling van deze campagne.

Ronnie Brunswijk, die nu waarneemt als president, vindt het bijzonder dat er serieus wordt omgegaan met de Covid-19-pandemie. “Goede gezondheid van de Surinaamse burger is één van de prioriteiten van deze regering,” zei Brunswijk. Hij mocht als eerste persoon de Ko’w Fet kit in ontvangst nemen.

Daarna vond een bewegingsdemonstratie plaats, die is verzorgd door sportleiders van het directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport. Na het officiële gedeelte mochten het personeel van het kabinet en overige mensen uit de gemeenschap zich ter plekke laten vaccineren.

Vorige maand werd er een coordinator aangesteld voor dit project in de persoon van Chantel Vyent. Daarvoor was het Kabinet van de Vicepresident voor het garanderen van een veilige werkplek bezig met de implementatie van Covid-19-protocollen. Coördinator Vyent is verantwoordelijk voor het invoeren en regelmatig monitoren van de technische- en organisatorische aanpassingen op het kabinet.

“Het gaat niet alleen om het doorvoeren van de technische- en organisatorische aanpassingen. Niet elke organisatie beseft dat zij zelf verder gezondheidsbeleid moeten ontwikkelen om bij te dragen aan deze strijd. Als je medewerkers mee wil krijgen, moeten ze zich verbonden voelen,” zei Vyent vorige maand.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKabinet vicepresident lanceert Covid-19-bewustwordingscampagne