zaterdag 30 september 2023
26.6 C
Paramaribo
18.8 C
Amsterdam
5
(1)

Kabinet van de President ontkent beschuldiging sociale media

lees ook ...

Andere mogelijkheden om staatsinkomen te verhogen dan BTW of...

BTW op brandstof is verhoogd van 5 naar 10 procent en gaat op 1 oktober in. De vakbeweging is niet te spreken en heeft hierover een brief geschreven aan president Santhoki. Men eist aanhouding van de ...

Reeds geruime tijd circuleert er een bericht op social media, waarin geïnsinueerd wordt dat er een meeting zou zijn geweest met een buitenlandse partner, het Openbaar Ministerie en andere functionarissen van het Korps Politie Suriname en het Kabinet van de President.

Hierbij wil het Kabinet van de President aangeven dat er 1.– Er absoluut geen meeting is geweest op woensdag 21 juni 2023 of op een andere datum in het Marriott Hotel noch elders.  2 – De president niet bepaalt of intervenieert wie als focal point moet optreden in de relatie met internationale partners. 3 – De twee politie-inspecteurs die in het bericht ter sprake zijn gebracht – als zouden zij zich schuldig hebben gemaakt aan ontoelaatbare handelingen – intussen een klacht hebben ingediend. Het resultaat hiervan wordt afgewacht.

Op de gemeenschap wordt een dringend beroep gedaan om voor berichtgevingen omtrent het Kabinet de officiële kanalen van het Kabinet van de President te volgen.”

In dit bericht valt op dat er niet veel inhoudelijks instaat. Het is vreemd dat het kabinet van de President pas op 26 juli reageert, terwijl zij zelf zeggen dat het bericht al geruime tijd op sociale media circuleert. Hieronder de titel van het bericht van 26 juni waar boven aangehaalde zaak waarschijnlijk over gaat:

‘Drug Enforcement Agency en Surinaamse autoriteiten niet op één lijn’

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKabinet van de President ontkent beschuldiging sociale media