donderdag 28 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
5
(1)

Kabels stoplichten gestolen in Paramaribo

lees ook ...

Verkeerschaos en roekeloos rijgedrag van houttrucks ergeren ...

De Organisatie van Samenwerkende Inheemse Dorpen in Para, Wanica en Commewijne (OSIP) ergert zich aan het feit dat al enkele maanden het verkeer van houttrucks weer intensiever wordt op de weg naar Ap...

Kabels van de verkeerslichten op de kruising van de Zwartenhovenbrugstraat en de Keizerstraat zijn weggedragen door ‘deskundigen’. Deze dieven hebben kans gezien twee keer na elkaar de kabels af te snijden en weg te dragen. Het gevolg is dat verkeersgebruikers het nu moet doen zonder verkeerslichten op die hoek. Volgens de afdeling Voorlichting van het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft, de afdeling Verkeersregel Installatie (VRI) zich ter plekke georiënteerd.

Er is aangifte gedaan bij het politiebureau aan Keizerstraat. De afdeling Verkeersmonitoring en Digitale Techniek (VDT) heeft na de eerste keer, stappen genomen om het probleem op te lossen. Donderdag op de locatie aangekomen, bleken de kabels weer te zijn gestolen bij deze kruising in het centrum van Paramaribo.

Opnieuw is er aangifte gedaan bij hetzelfde politiebureau aan de keizerstraat, die belast is met het onderzoek. Ook deze keer treft de afdeling Verkeersmonitoring en Digitale Techniek maatregelen om de verkeerslichten wederom in werking te stellen.

Bron: Suriname Herald

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKabels stoplichten gestolen in Paramaribo