donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
4
(1)

JUSPOL voert vervolg driehoeksoverleg Guyanas

lees ook ...

Brunswijk belooft steun aan Kindertehuis Efran na oproep om ...

Het Kindertehuis Efran verkeert in een urgente situatie waarbij directe hulp nodig is, voornamelijk op het gebied van levensmiddelen en schoonmaakgerei. Derrick Vanier en Marianne Cornet, die zich inz...

Minister van Justitie en Politie (JusPol) Kenneth Amoksi, had op 06 juni jongstleden een vervolggesprek met de ambassadeurs van Guyana Virjanand Depoo en van Frans-Guyana Nicolas de LaCoste betreffende het driehoeksoverleg tussen de Guyana’s.

Tijdens de werkvergadering die in de vergaderzaal van het Ministerie van Justitie en Politie werd gehouden, werd er invulling gegeven aan de samenwerking middels het aandragen van specifieke uitdagingen waarmee de landen in de grensgebieden te kampen hebben.

Hiermee werd het belang van de samenwerking bevestigd. Dit vanwege de gemeenschappelijke uitdagingen van de drie landen die zich uitstrekken over het Guyana plateau.

Het beoogde doel van het driehoeksoverleg zal moeten leiden naar de samenwerking op het gebied van justitiële en politiële wederzijdse bijstand tussen de drie landen en verder versterking van bestaande bilaterale banden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJUSPOL voert vervolg driehoeksoverleg Guyanas